fredag 30 augusti 2013

Höstinredning

Helt plötsligt har det blivit höst igen och helt plötsligt har jag fått en nästan besatt känsla av att göra om här hemma. Det kommer lika plötsligt varje år och slår aldrig fel. Efter den här sommaren när man knappt har varit inne så här det nu hög tid att flytta in i värmen igen, och då måste det förnyas lite.

Jag vill gå från det ljusa och avskalade till lite mer mysigt och ombonat. Jag har hittat två bilder här nedan (den första från helt enkelt och den andra från roomandserve). 

Jag känner för första gången på en evighet för mer färg. Så lite fler kuddar i starkare färger. Orange, chockrosa, smutsgul. Vi har köpt en ny matta från det stora varuhuset, en i stil som den som hänger på väggen i den nedre bilden.

Sen har det kommit upp lite nya tavlor på väggen, bland annat en canvas har jag beställt från ett av årets semesterbilder. Det är en ko som står på en strandremsa framför ett disigt Östersjön. Det var några mil söder om Visby på väg söderut innan regnet öste ner. 


inredningen ska vara ljus och klassisk, men med en mer ombonad känsla vilket jag tycker att Norrgavel har lyckats med på den här bilden. 

/C.

lördag 24 augusti 2013

Sommarens loppisfynd

Efter ett långt uppehåll där fokus har legat på nytt jobb, badrumsrenovering osv så börjar inredningsinspirationen komma tillbaka.. Jag börjar med att visa bilder på två av sommarens loppisfynd, en kruka i mässing och ett fat i marmor.



/L.